E·VOK Essential Oil Blends

  • E · VŌK мешавините од есенцијално масло се стручно изработени со извонредни елементи на Mother Earth за да ги отелотворат и подобрат придобивките на секоја претставена Y.E.S. категорија. Во нашите комерцијални процеси, E · VŌK се потпира на екстракција во совршен момент за да ги увери нашите внимателни мерки да резултираат со бескомпромисна моќ.
  • Мирисот е врска помеѓу вашата околина и вашите емоции, при што 75% од емоциите се генерираат од она што го мирисаме. Дозволете привлечните ароми на мешавините на есенцијално масло од E · VŌK да ве пренесат на свое повлекување, трансформација на вашиот дух и вашата душевна состојба.
 

1шише E · VŌK Balance 1 шише E · V ClarK 1 шише E · VŌK Defend 1 шише E · VŌK Energize 1 шише E · VŌK Enhance